5 razlogov za jedilne mize po meri

Jedilna miza je osrednji prostor v jedilnici in predstavlja stičišče, kjer se ljudje dejansko ustavijo, usedejo in so skupaj. Kadar ta miza predstavlja tudi trdnost in mogočnost, je resnično točka v prostoru, ki izpolnjuje svoj namen. Odločitev glede vrste jedilne mize je prepuščena vam samim, ali pa, če to zaupate izkušenim notranjim oblikovalcem, ki vam bodo znali svetovati kateri stil in material bo najboljši za vaš prostor.

Na voljo imate tudi odločitev ali se odločiti za mizo po meri. Z vami delimo 5 razlogov, zakaj se bi odločili za to opcijo.

 

1. Kakovost

Jedilne mize narejene po meri so izdelane iz kakovostnih materialov. Jeklena podnožja so načrtovana na računalniku, izrezana z laserjem, natančno varjena ter sodobno zaščitena in barvana. Leseni deli so narejeni skrbno iz zdravega, kakovostnega in primerno sušenega lesa, ki se ne bo sčasoma krivil, pokal ali gnil. Prav tako obdelava lesa sledi vsem smernicam kakovostne zaščite lesa. Kar se tega pogleda tiče, bi narejena po meri vsekakor morala imeti te karakteristike. 

 

2. Izbirate lahko vrsto lesa in obdelave

Pri tem je možna izbira vrste lesa in ostalih miznih materialov primernih za to. Kadar potrebujete prav posebno vrsto lesa ali odtenek, ki bi pasal k vašemu ostalemu pohištvu ali barvi tlom, tukaj preprosto izberete svojega in takšen bo tudi izdelan. Tudi kadar potrebujeto belo mizo, je na razpolago kar nekaj opcij kako lahko to dosežete. V primeru obdelave lesa, se sami odločite ali želite oljeno ali lakirano. 

 

3. Znan je izdelovalec mize

Pri naročilu jedilne mize po meri navadno veste kdo je izvajalec. In zaradi tega ste lahko prepričani in pomirjeni, da bo vaša miza izdelana dobro. Pri tem ni bojazni, da bi doma sami sestavili mizo in ugotovili, da je miza iz slabih materialov, nestabilna, polomljena, slabo varjena ali obdelana.

 

4. Vi določite dimenzije mize

Pri vnaprej narejenih mizah so pogoste dimenzije določene in izbirate lahko med nekimi stalnimi merami. V primeru, da potrebujete mizo nestandardnih ali nekoliko večjih dimenzij, nastane problem. Te težave pri naročilu jedilne mize po meri ni. Dolžino in širino mize vedno izberete vi in je resnično lahko prilagojena samo vam. Tudi debelino mizne plošče lahko izbirate. 

 

5. Cena in kvaliteta sorazmerni

Kvalitetna jedilna miza po meri je nekoliko višjega cenovnega razreda, a še vedno kadar prištejemo vse njene kvalitete, vidimo da razlika v ceni le ni tako visoka. Vsekakor je kvalitetna miza dobra investicija. Razočaranje zaradi slabe kakovosti se nam vtisne globlje v spomin kot občutek zadovoljstva zaradi nizke cene.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica (0)

Košarica

Website is available for sale.
New orders are not possible anymore.

X