Vrtne mize po meri

Prihajajoča pomlad in topli dnevi, ko večino dneva želimo preživeti na prostem, so čas za načrtovanje terase. Vrt je nekaj kar predstavlja zunanje poletne bivalne prostore. Da bi se na njem dobro počutili, je ključna njegova ureditev. V to spada tudi ureditev in postavitev vrtnega pohištva. 

Glede na to, da imamo danes zunaj urejene tudi letne kuhinje, je pri tem pomembna tudi vrtna miza. Ta predstavlja središčni prostor obedovanja in zbiranja družbe ob skupnem dogodku. 

Vrtno pohištvo se deli na jedilne sete in sedežne / kavne / lounge sete. Torej imamo teraso razdeljeno podobno kot notranji, osrednji prostor na jedilni del in prostor za sprostitev, kjer v miru popijete kavico ali se udobno namestite in počivate.

Pogosto se dogaja, da so ravno vrtne mize predmet pritoževanja, saj ne zadostujejo svojim potrebam. Največkrat je razlog v njihovi velikosti in nestabilnosti. Če želimo vse dobrote, ki smo jih pripravili na našem žaru ponuditi gostom na mizi in pri tem ohraniti dovolj prostora še za udobno namestitev vseh zbranih ob mizi, je potrebno imeti nekoliko večjo, širšo in obenem stabilno mizo. 

 

S tem namenom, želimo pri HARD ponuditi vrtne mize, ki zadostujejo vsem tem kriterijem. Želimo, da vaši gostje ob mizi udobno sedijo in uživajo v vseh vaših dobrotah. Pri nas stremimo poleg funkcionalnosti, trdnosti in kakovosti tudi k lepoti naravnih materialov. Ponujamo vrtne mize narejene iz masivnega lesa ali kombinacije kovinskega podnožja in lesene mizne plošče. Ves naš les, ki ga ponujamo za zunanje mize je preverjeno primeren in kategoriziran za zunanje razmere. Izbirate lahko med lesom: hrast (rustik ali premium), evropski kostanj, tik, mahagonij, iroko, sibirski macesen.

Posebnost naročanja pri nas je tudi, da si lahko enostavno na naši spletni strani izberete dimenzije, vrste lesa, podnožja, in druge specifikacije, ter ob tem dobite takojšnjo ceno izdelka. 

Vsaka naša vrtna miza je izdelana pri nas, v Sloveniji ter narejena po meri in kakovostno. Dostavimo jo do vaše želene lokacije oziroma terase.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica (0)

Košarica

Website is available for sale.
New orders are not possible anymore.

X