O nas

VREDNOTE

Zavedamo se, da je vodenje podjetja, ustvarjanje procesov in končni produkt izdelkov, zelo odvisen tudi od kakovosti odnosov v podjetju. Zato je v prvi vrsti cilj zadovoljstvo naših zaposlenih. Smo družini prijazno podjetje in želimo, da vsak vzpostavi ravnovesje med delom in zasebnih življenjem. Točnost in natančnost je pri nas visoko na seznamu, saj samo tako lahko dosegamo in ponujamo profesionalnost. Obenem je to tisto, kar želimo ponuditi – kakovostne in dovršene izdelke.

Naša proizvodnja

Vsak proizvod je izdelan pri nas v Sloveniji. Vsi izdelki so narejeni v sodobnem proizvodnem prostoru. Kar nam omogoča stalen nadzor in zagotavljanje kakovosti.

Lasten dizajn

Za unikatnost naših izdelkov skrbimo sami. Sledimo trendom in predvsem udobnosti. Želimo, da so naši izdelki uporabni ter obenem pričarajo vašemu domu, poslovnemu prostoru ali okolici izbrani videz.

Odzivnost v 24 urah

Vaše naročilo ali vprašanje bomo obravnavali v najkrajšem možnem času. Zagotavljamo vam, da bo to v manj kot enem dnevu.

Najhitrejša izdelava in dobava

Naša prednost, ki jo želimo obdržati.
Pozdravljeni, sem Maša in z veseljem sodelujem pri oblikovanju vsebin in pohištva za vaš dom, restavracijo ali poslovni prostor.
Name Lastname
Kreativna direktorica

Najboljše iz Instagrama

Košarica (0)

Košarica

Website is available for sale.
New orders are not possible anymore.

X